Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. El-sjekk
  1. Hjem
  2. Om oss
  3. El-sjekk

Du er selv ansvarlig for at det elektriske anlegget i boligen din er i forsvarlig stand

Men selv om du har ansvaret, er det antagelig ikke så enkelt for deg å vite hva som kreves. Mange har dessverre opplevd at forsikringsutbetalingen etter en brann har blitt avkortet fordi årsaken var feil i det elektriske anlegget.

Den beste og enkleste måten å få oversikt over om din bolig er i forsvarlig stand er å få en elektriker fra Norgeseliten til å utføre en El-sjekk.

Når du bestiller den blir du enig med elektrikeren når han skal komme hjem til deg for å besiktige din bolig.

Han vil da gjennomgå anlegget og notere alle feil og mangler. Disse fylles inn i en tilstandsrapport og graderes etter hvilken risiko de utgjør.

Sammen med elektrikeren kan du nå planlegge nødvendige utbedringer. Slik som du blir tatt hånd om av din fastlege, kan nå elektrikeren fra Norgeseliten ta hånd om ditt elektriske anlegg.

El-sjekk testen Vi vet at det kan være vanskelig å vite hva som er forsvarlig stand for ditt elektriske anlegg. Derfor har vi utviklet en test som enkelt gir deg svar på hvordan tilstanden er. Testen består av enkle spørsmål, og svaret du får forteller deg om du bør ta kontakt med en elektriker fra Norgeseliten.

Ta en El-sjekk test i dag, husk at Norge er det landet i verden som har flest boligbranner, og hvor flest mennesker omkommer av skadene. Alt for ofte viser det seg at brannen startet på grunn av feil i det elektriske anlegget.

This site uses cookies. For more information click here.